Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ali Sabancı’nın tarzı

Envai çeşit 3G reklamı ile gece, gündüz demeden hayatımızın, evimizin, ailemizin, mahremimizin orta yerine daldı yine telekomünikasyon sektörü. Türk insanı cep telefonundan arkadaşını arayıp “La Mahmut, aha bu sana girsin” demek için yanıp tutuşuyormuş demek ki. Turkcell’in iğrençlikte Bülent Ersoy ile yarışabilecek düzeydeki Merak Etmiyor musun? reklamlarını geçtim, Vodafone’un Zülfü Livaneli’nin Özgürlük şarkısını jingle seçmesinde kalakaldım. Bu konu ile ilgili 3-5 satırım vardı ama etilen.flagg karalamış, üşendim, gidin oradan okuyun. Madem konu sıkıntısı çekiyoruz, yine Vodafone’un Ali Sabancı’yı konuk ettiği reklam filmiyle ilgili iki satıra ne dersizzzz?

Şimdi ne diyor Ali Sabancı “Vodafone zaten yıllardır tüm dünyada 3G hizmeti sunuyor, yılların tecrübesi, öğrenme maliyeti yok, tam benim tarzım. O yüzden 3G konusunda Vodafone’a güvenelim” Peki Ali Bey, emir telakki edelim ve güvenelim de sizin bu zihnimde yarattığınız yeni bakış açısıyla bir anda aklıma geliverdi. Türk Hava Yolları zaten yıllardır tüm dünyaya uçuyor, yılların tecrübesi… Ee ben uçuş konusunda THY varken neden Pegasus’a güveneyim ki? Hı Ali Bey, ne dersiniz? Sizin tarzınız ne emrediyor?

Kendi kendinize pompalamaya çabaladığınız Ali Sabancı tarzı kişisel mastürbasyonun en orta yerine 3 kuruşluk reklam için sıçmaya değer mi Ali Bey, yakışır mı “ben fırsat adamıyım, tak tak” tavırlara?

Leave a Comment