Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pesimist İnternet Yazarları Tarafından Taciz Edildim

Bundan yaklaşık iki ay kadar önce, bir akşam saat 21.45 gibi Kadıköy vapurundan indim. Eve doğru gelirken dedim bari bir Akmar’a uğrayayım, bazı şeyler bakayım. Tam bazı şeyler bakıyordum ki; leş, pesimist, şiir yazmayı ve kendince lirik bir dil ile kendini anlatmayı çok seven, çeşitli internet platformlarında (blog olsun, sözlük olsun) yazarlık yaşamını sürdüren 20 kadar leş karı çevirdi etrafımı.

Dedim gelin a.k, siz de gelin..

Geldi bunlar. Aldım hepsine birer kırmızı Tuborg, fit oldular. Neyse biraları yarıladı filan bunlar. Biri dedi ki “Şimdiye kadar en iyi arkadaşlarım hep erkekler olmuştur, çünkü kızlar gibi nankör değil erkekler…” Sonra arka taraflardan bi’ “Bence Syd, Pink Floyd’dur, Pink Floyd’da Syd’dir” sesi yükseldi. Yükselen bu sesle beraber evin içinde aşağı yukarı onaylar halde hareket etmekte olan kızıllı siyahlı leş hatun kafaları adeta bir koreografinin parçası oluyor, izleyicilere görsel bir şölen imkânı sunuyorlardı.

Opeth’ti, Mopeth’ti, Eternal Sunshine of the Spotless Mind’di derken geceyi sabah ettik. Odama, istirahata çekildim ben. Uyuyana kadar bazı cinsel zorlamalara ve bir miktar istismara maruz kaldım. Bir şekilde savuşturdum gelen bu tehlikeli akımları. Fakat sabah uyandığımda boxerimin ön düğmesi açılmış, ve cinsel uzvum dışarıya doğru bir salınım yapmıştı. “Lan yoksa?” sorusunu kendime sormak üzereyken yatağımdaki bazı biyolojik atık izlerini keşfetmem ve sonrasında yaşadığım derin üzüntü, hayal kırıklığı, hüsran… O an bedbahttım dostlarım.

Ve üzerinden 2 ay geçtikten sonra bu kara lekeyi ancak kaleme alabildim. Sizlerle dahi paylaşmak için 2 ay beklediğim bu korkunç anımı bir daha hatırlatmamanızı umuyorum, sizleri ve yaşamayı ve leş karıları her şeye rağmen seviyorum.

14 Comments

  • Altar
    Posted 25/08/2009 at 00:14

    Damacanadır o Chuck efendi.

  • dea
    Posted 26/08/2009 at 08:25

    Neyin peşindesiniz olm siz? Yokluğumda seks hikayeleri formatına mı döndünüz?

  • Aga
    Posted 26/08/2009 at 09:23

    mudur, fenerbasket noldu diye soruyor halk.

  • altar
    Posted 26/08/2009 at 09:41

    Fasulyedeni renkli poşete sokacaklar tövbeler tövbesi…

  • dea
    Posted 26/08/2009 at 09:44

    Aga, laptopun cortlaması yetmezmiş gibi, internet bağlantısı ile ilgili öyle bir sorun yaşıyorum ki, aklım hafzalam almıyor. İlk fırsatta yazı olarak giricem çektiğim çileyi.

    Ben bir süre daha internete sadece işyerinden girebileceğim. Haliyle, fenerbasket.com işi, başka taliplisi yoksa, yaş görünüyor.

  • Canarino
    Posted 26/08/2009 at 10:30

    Sağa sola çok duyurduk. Geniş sıkıntı olur açmazsak. Ya da olmaz belki, ben çok geriliyorumdur 🙂 Ama bir kere “Geliyoruz” dedikten sonra gelmemek olmaz.

    Ben buradan upload vs. işleri yapamıyorum kesinlikle. Bütün ftp vb. servislerim kapalı. “Öyle ahım şahım bir forum yazılımına gerek yok. Başlayalım, yeter. Gerisi gelir” diye düşündüğümüz takdirde forumu adresine çakıp, başlatabilecek hiç kimsemiz yok mu şimdi kesin olarak?

  • dea
    Posted 26/08/2009 at 11:27

    Adımı Mahcubee de la Utana Sıkılaolarak değiştireceğim 🙁

    Konuya gelirsek, chuck olm nasıl bir hayat yaşıyorsun sen, Türk örf ve ananeleri hazır değil bu geniş mezhebe… Kendine gel, silkin, titre, sarsıl, bişiler yap lan…

  • chuck
    Posted 26/08/2009 at 13:44

    ahaha tamam abi bi deniyim demi$tim. konsept dahiline dogru meyledeyim biraz, yirtik dondan firlamayayim en guzeli ahaha.

    dipnot: saat 19.00 civarinda kapandigi icin akmar’a 21.45’de gitmek de dahil; yazilanlarin tamami gercek di$idir.

  • dea
    Posted 26/08/2009 at 14:02

    Yok olm konsept monsept değil derdim. Yok zaten öyle birşey, Altar’a da dedim, gerekirse sitenin tapusunu üstüne yaparım ben, sen yaz yeter ki…

    Yarın öbürgün yatakta boxer değil de, böbrek ve pankreas mevkiinde bir açıklık olur, kırmızı kırmızı birşeyler akıverir o yatağa diye korkuyorum ben 🙂

  • dellez
    Posted 26/08/2009 at 15:30

    caki sen bakma bu fasist dunya goruslu deVaR insanimsisinin tavirlarina. baskici davranislari korkutmasin seni. sen bildigin gibi yazmaya devam et.

    SANSURE HAYIR!

  • Altar
    Posted 26/08/2009 at 18:26

    Yaz sen çaki. Bu Sunta YIKILACAK! DEvAr güzelmiş bu arada.

  • aga
    Posted 26/08/2009 at 21:57

    Baris abi bu dedigini ben yaparim ama daha once hic yapmadim forum kurmak gibi isler. Bana bir yol yordam gosteren olmasi lazim.

  • Canarino
    Posted 27/08/2009 at 05:19

    Bir şekilde forum dosyaları ftp’nin içine yüklendikten sonra atlaya zıplaya yaparız bir şeyler. Değil mükemmel, orta karar bile olmaz ama en azından “Açılmadık” demeyiz. Hiç bir şey olmazsa dea bizi toparlayana kadar moderasyon kadrosu olarak kendi aramızda döndürürüz mevzuu.

  • Aga
    Posted 27/08/2009 at 07:26

    bu konuyu e-mail ortamina tasiyorum o zaman.

Leave a Comment