Çeyrek Final Tahminlerini Alalım
Efendim, hayat çok zor. Çıkması halinde neler yapacağıma dair tüm planları yapmış olmama rağmen, 2 aydır lotodan beklediğim büyük ikramiyeyi alamadım. Bugün çekilen Süper Loto’da 6 bilen tek bişi 1.977.000 TL para aldı. Bana yine hasret, bana yine hüsran kaldı. Server sorunlarımız devam ediyor, Turkcell’le mevzu koptu kopacak, Markafoni’yi bombalamama çok az kaldı filan derken, dünya kupası coşkusunu da arkamda bıraktım ben şahsen bizzat kendim olaraktan. İş yerinden FasulyedenKom’a engel geldi zaten, giremiyorum artık siteye.
Ama kimseyi bu coşkudan mahrum etmleyeceğiz elbette. Siz çeyrek final tahminlerinizi yapadurun, bu penaltı saçmalığını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Yapamazsak da yapamayız yani, büyütülecek bir şey değil 🙂
Buyrun tahminler:
[world-cup-predictor stage=10]
Buyrun kupanın şematiği:
[world-cup-predictor knockout=1]
Açın Uuguay’ın önünü…
Uruguay Ulan!
Biz Uruguaylıyız Ulan!
Lugano! Forlan! Uruguay Ulan!
UrU…gUay
URUGUAY OLEY.
O kupa Lugano’nun ellerinde yükselecek !
Hup Holland!
Uruguay diye diye yarı finale kadar geldik. 🙂 Dellez ile de yol ayrımına geldik sanırım. Bak dönüş için son şansın. Herşey için geç değil.
uUu lugano reis uUu
van Bronckhorst ne gol attı öyle arkadaş ya…