Similar Posts

8 Comments

  1. Haha bayılıyorum bu süper samimi yazılarınıza 🙂
    Size de iyi bayramlar efendim, ilkini kaçırmışız, kusura bakılmasın…

  2. kiymetli dea kardesim boyle durumlarda yapilacak en iyi sey ulan benden daha kotuleri vardir diye dusunup haline sukretmek olur sanirim. mesela soyle bir ornek vereyim sonra sen haline sukret, ben bayramin hangi gun basladigini bile tam olarak bilmiyordum, aci ama gercek, ve hatta sanirim bayramin ilk gunu bitti. simdi vay mal diye suclayanlar uzerime gelmesin, gecen hafta persembe hoca geldi yahu ben haftaya yokum, derse benim yerime sen gir dedi. saka mi lan bu, insan 1-2 hafta once haber verir. 4-5 gundur haril haril kitapta ne yaziyor onu ezberliyorum. hayir herif gitti bu isleri bana yikti bir de utanmadan gittigi yerden mail atiyor yahu proje noldu bi proje raporu gonder diye. hic dayak yemiyor bunlar cocukken, o yuzden boyle. bak bir de o kadar isin arasinda tosunun kelime oyunlariyla ugrasiyoruz, ulan tosun. bayramin bugun oldugunu aci bir sekilde bu senin yaziyi gorunce farkettim. benim bayrami bilmem mesele degil sonucta tatil matil yok, baklava da yok ama evi aramadim yahu. gece arayip “sabah arayacaktim, ama evden aceleyle cikmak zorunda kaldim” ayagina yatmayi planliyorum.

  3. daha kötü bir haber vereyim mi ağa? bugün bayramın 3. günü, yani yarın sabah bayram bitmiş olucak 🙂

  4. ahahaha. rezalete bak. soyleyecek yalan da kalmadi. en iyisi valla cok yogundum bayram gecip gitmis, farketmedim bile yahu demek. ya da baska bir yalan soyleyebilirim. iran’da mollalar bayramin, ramazan’in gununu bile degistiriyormus kafalarina gore. buralar komple iranli dolu, onlar bayrama daha bugun basladi, ben de oyle sandim demek. cok kotu oldu lan bu yalan, gercegi soylemek en iyisi sanirim.

  5. bu arada molla kismi yalan degil, hakikaten yapiyorlarmis boyle seyler. bu sene tarihi bizden farkli midir bilmem ama yalan olan kismi benim bayrami iranlilara bakip ogrenmem. hani iranlinin birisi gelip bana bayramin kutlu olsun kardes demis degil, geliyorlar buraya asimile oluyor, koklerini unutuyor allahsiz tospaalar.

    not: simdi gelip bi iranli fasulyeden takipcisi ayar vermeye calisir, sen kendine bak lan ayip bu soyledigin diye.

  6. yahu bir de ben o zaman bayramin ikinci gunu 5-6 kisiden olusan basbayagi turklerden olusan bir grupla karsilastim, bir allah’in kulu da bayramin kutlu olsun falan demedi. yok mirim, nerede o eski bayramlar. eskiden butun turkler toplanir hamur acar, baklava yapar yerdik. hep bu televizyon bozdu bu isleri. favori kanalimiz kiro tv’nin (http://www.kirotv.com/index.html) bayram ozel programi en fazla secenek sunan programdi. gulben ergen ve ibrahim tatlises’den olusan dev kadro bayramda evlerimizi senlendirdi ama fenerbahcemiz bayram sekeri veremedi bize.

Comments are closed.